Karališkasis pingvinas

Išsilavinimas:

Karališkasis pingvinas gyvena vandenynuosepusiasalius ir salas. Jų gyventojai įsikūrę tarp Tierra de Fuego, Fr. Croset, Folklando salos, taip pat teritorijos, esančios pietvakariuose Naujosios Zelandijos ir pietryčių Australijoje. Pingvinai dauginasi Antarktidoje šiaurin ÷ se teritorijose. Pašarka gyvūnus be ledo, švaraus vandens, ant lentynos ir palei uolėtas pakrantes. Jauni žmonės yra išvežami šimtus kilometrų atstumu nuo artimiausios kolonijos, esančios atvirame vandenyne. Gyventojų skaičius yra daugiau nei milijonas porų.

Yra įvairių rūšių pingvinai. Tarp visų tik dviejų yra didžiausias. Tai yra imperijos ir karališkasis pingvinas. Antrasis yra šiek tiek mažesnis.

Karališkojo pingvino kūno ilgis yra nuo 94centimetrais iki 1,36 metrų. Jo masė gali siekti šešiolika kilogramų. Karališkasis pingvinas turi ryškią spalvą, gana ilgą snapelį. Jis maitina mažus vandens gyvūnus, kurie yra gana daug salų pakrantėje, taip pat planktono. Kai kurie žmonės vartoja vėžiagyvius, kiti mėgsta žuvis.

Pingvinai medžioja grupėmis. Suaugę asmenys tuo pačiu metu moko jaunų gyvūnų medžioklės techniką ir įgūdžius. Karališkojo pingvino ekstrakcija randama dešimties ar dvidešimties metrų gylyje nuo vandenyno paviršiaus. Gyvūnai gali praleisti iki 40 minučių giliai. Jie maitina kartą per dvi savaites. Tarp valgio pingvinai numesti svorio pusę. Gyvūnai geria šviežią ir druskos vandenį. Jei nėra vandens, jie valgo sniegą.

Pingvinai laikomi paukščiais "viešaisiais". Jie gyvena ir dauginasi kolonijose. Gyvūnai puikus maudytis vandenyje ir praleisti didžiąją dalį savo gyvenimo. Tuo pačiu metu jie gali perduoti žemę, o dideliais atstumais. Kartais, pingvinai bando skaidrę ant pilvų sniege. Kūno temperatūra gyvūnų vandenyje gana greitai sumažėja, todėl jie tampa labai aktyvus išlaikyti šiltas. King pingvinai randama dažniau srityse su vidutinio sunkumo šaltame klimate. Tokiu atveju, jie gali būti vertinama atsižvelgiant į kalnus, sniego ar ledo srityse. Jie gyvena tokiose vietose, jei šalia yra pakankamai pašaro.

Pasiekus brendimo, pingvinas dažnai tampa agresyviu ir ginčytinu. Paprastai ginčai kyla dėl teritorijos, kurią pora apibrėžia pati reprodukcijai.

Prieš prasidedant poravimui, vyriškos lyties vamzdžių garsai prisiima grėsmę. Taigi jis varžo konkurentus.

Dauginimas atliekamas vasarą. Kiaušinių įdėjimas prasideda gruodžio ir sausio mėnesiais. Karališkieji pingvinai nesudaro lizdus. Moteris numato tik vieną pakankamai didelį kiaušinį. Per inkubaciją moterys ir vyrai yra arti ir dainuoja "dainos". Toje pačioje "dainoje" jie randa vienas kitą, jei jie staiga turėjo dalintis. Inkubacija trunka penkiasdešimt keturias dienas. Pingvinuose kas trejus metus yra du viščiukai. Pirmieji metai yra šalia jų motinos. Vasarą, pirmasis kiaušinis yra nustatytas, kitais metais iki vasaros pabaigos - antrasis. Trečius metus klojimas nevyksta. Ankstyvieji paukščiai jauniklių dydį pasiekia rudens pradžioje. Iš tų kiaušinių, kurie atidedami vėlesniam laikui, dažnai viščiukai neturi laiko liukas - jie miršta atėjus šalčiams. Tokiuose tėvuose (kurių vaikai mirė) prasideda hormoninė reorganizacija. Dėl to jie pradeda veisti lapkričio mėnesį. Paprastai šiuo atveju palikuonys auga be nuostolių.

Karališkieji pingvinai yra medžiojami iš plunksnų, riebalų ir kiaušinių. Reikėtų pažymėti, kad 60-tieji metai šių medžių populiacijas aktyviai naikino medžiotojai. Šiandien žvejyba draudžiama.